Blue Paradise Sharm el Sheikh

egész napos
Kategória:

Blue Paradise Sharmról

Egy igazán különleges program a tenger szerelmeseinek, akik nem tudnak betelni a Vörös-tenger kék árnyalataival, akiknek a hihetetlenkék sose elég…ez a program nekik készült!

Indulás a szállodából: kb. 7.00 órakor 
Érkezés a szállodába: kb. 19.00 órakor 

Minimum létszám: 6 fő

Indulási napok: létszámtól függ

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal útlevelet, másolatot, naptejet, napszemüveget, fürdőruhát (ajánlott már fürdőruhában indulni), törölközőt, vizet, sznorkel-felszerelést

FONTOS: KÉRJÜK ÚTLEVELÜKET ÉS MÁSOLATOT IS VIGYÉK MAGUKKAL

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Időjárás függvényében a program sorrendje változhat, illetve szeles időjárás esetén Blue Hole és Ras Abu Galum között nem hajóval, hanem szárazföldön utazunk.

Tartalmazza
transzfer
ebéd
tevegelés
motoros csónak
vacsora
környzetvédelmi díj
Nem tartalmazza
üdítő az ebédnél, vacsoránál
sznorkel-felszerelés - neoprén ruha bérelhető

1

Kora reggel útnak indulunk a hotelekből, útközben kis pihenőt tartunk.

2

Dahabba érve lehetőség nyílik tevegelésre is közvetlenül a tengerparton.

3

Első állomásunk a világhírű Blue Hole, ez egy hatalmas lyuk a korallszirtben. A kráterszerű képződmény óriási, függőleges falú lyukként fúródik a mélybe, mélysége kb. 130 m mély, szélessége kb. 55 m, 1000 éves korallok alkotják, amik egymásba olvadtak - a búvárok közkedvelt helye, itt lehetőségük lesz sznorkelezni, ami igazán különleges élmény egy különleges helyen, kb 45 perc alatt megcsodálhatjuk ezt a különleges helyet, a végeláthatatlan korallfalat.

4

Korai ebédünket itt a strandon fogyasztjuk el egy beduin étteremben.

5

A program folytatásaként motoros csónakkal áthajózunk Ras Abu Galoumra, ahol szintén lehetőség nyílik sznorkelezésre és kis pihenésre a tengerparton. Innen egy nyitott autó platóján utazunk tovább a Blue Lagoonhoz, ami akár a földi paradicsom is lehetne, gyönyörű képeket készíthetünk, strandolhatunk, majd visszaautózunk Ras Abu Galumra, Csodálatos partok, káprázatos élővilág, gyönyörű korallok és még nincs vége!

6

Motoros csónakkal visszamegyünk Blue Hole-hoz, majd Dahabba, ahol lehetőség lesz vásárolni, ez egy nagyon érdekes, főleg beduinok lakta város, akik egykoron halászatból tartották fent magukat.

7

Este megvacsorázunk egy hangulatos tengerparti étteremben.

8

Végezetül visszautazunk Sharm El Sheikre a hotelekbe.