Jelentkezés menete

👉 Jelentkezés menete
⁉️ Számtalan programot kínálunk az egyiptomi üdülővárosokban, kulturális, vizes, hajós és sivatagi kirándulásokat. Minden program leírása megtalálható a honlapon és a Facebook oldalunkon is a jegyzetek között. 
Programok leírásának olvasásához kattintson a város nevére!

HURGHADA

MARSA ALAM

SHARM EL SHEIKH


🧐 A leírás részletesen tartalmazza a program menetét, mit tartalmaz az ár és mit nem, körülbelüli indulási és érkezési időket, jó tanácsokat a túrákkal kapcsolatban. 

Az aktuális árlistánk minden esetben nyilvános, melyet megtalál honlapunkon és Facebook oldalunkon is a rögzített bejegyzésben. Az áraink amerikai dollárban (USD) vannak megadva, de napi árfolyamon átszámítva fizethetők euróban vagy egyiptomi fontban is.

A jegyárak illetve üzemanyagárak hirtelen nagyobb mértékű emelkedése esetén a programok ára emelkedhet.

Érthető, hogy ezek olvasása után is nehéz a döntés, ha nem tudnak választani és elmondják elvárásaikat, igényeiket, segítünk a legmegfelelőbb program kiválasztásában.

📲 Tudjuk tartani a kapcsolatot Messengeren, Viberen, Whatsappon, illetve e-mailben is. 
Elérhetőségeink: telefon: +20 106 855 8853, e-mail: [email protected].

Ha egy napon belül nem válaszolunk, előfordulhat, hogy az egyiptomi internet megtréfált bennünket, ez általában az e-maillel fordul elő, így inkább a mobiltelefonos applikációkat jobb előnyben részesíteni.

🙋🏽‍♀️ HA SIKERÜLT VÁLASZTANI A PROGRAMOK KÖZÜL, indulás előtt 1 hónappal adják le jelentkezésüket, így biztosítva egymást a programról, hiszen előre kell intézni engedélyeket, idegenvezetést foglalni. (Amennyiben last minute foglalják a nyaralást, kérjük, minél előbb adják le fakultatív igényeiket.)

✍️ Kérjük, a megadott elérhetőségek valamelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, tudunk egyeztetni a programokról. 
Szükséges adatok: utasok száma, gyerekek életkora, szálloda, utazás időpontja és az utaztató iroda.

A programok foglalásához előleg utalása szükséges (Forintban, magyar bankszámlára)

🗣 A kirándulások részleteit utazás előtt egyeztetjük.
Nagyon fontos, hogy amikor megérkeznek, küldjék el üzenetben a szobaszámot, a foglalás ezzel lesz végleges!

🚌 Minden program pontos indulási idejét a megbeszélt kapcsolati elérhetőségen küldjük előző délután/este. Amennyiben 20.00 óráig nem kapják meg, kérjük, jelentkezzenek.

A találkozási pontot is üzenetben írjuk. Egyes szállodákban a recepció, más szállodáknál a külső kapu, megint más szállodáknál pedig a közelben egy fix, könnyen megtalálható pont lesz megadva. Nagyon fontos, hogy azzal a transzferrel menjenek csak, aki tudja a szobaszámot - ő fogja mondani, ne mi mondjuk!

LEMONDÁS
Program lemondása 24 órán túl a teljes összeg visszajár, 24 órán belül nincs lehetőség lemondásra
Előre egyeztetett, létszámos, VIP, repülős utak esetén nincs visszatérítés
Lehetőség van a programok áthelyezésére másik napra, amennyiben nem ütközik a létszám minimumba, ennek díja 5 $.
Lemondás akkor érvényes, ha részünkről megtörtént a visszaigazolás.

A programok megtartása fontos a többi vendégnek, emiatt nem kerülhetnek kellemetlen helyzetbe, akár a program lemondása vagy többletköltség nem megoldható, valamint ezen túrák esetén foglalva és előre fizetve van kizárólag Önöknek az idegenvezető, az egyéni engedélyek. Köszönjük a megértést, célunk, hogy mindenki élményekkel térjen haza egy kiváló nyaralásból és szeretettel várjuk legközelebb is.