Színes kanyon - Blue hole Sharm

egész napos
Kategória:

Színes kanyon - Blue Hole Sharm

Ez a varázslatos kanyon a természet műve, sok millió évvel ezelőtt alakult ki, mikor az erős földrengések törést okoztak a földkéregben. Hosszú évek alatt a szél és a víz alakította ki ezt az egyedi formavilágot. Csodálja meg ezt a folyamatosan változó színvilágot, ahol mindenki talál valami különlegeset magának.

Meglátják, mennyire magukkal ragadja a kanyon különlegessége, szépsége, a hihetetlen formák, oszlopok és üregek, majd kellemesen elfáradva érnek ki a kiszélesedett, napsütötte részre.

Indulás a szállodából: kb. 7 órakor 
Érkezés a szállodába: kb. 17 órakor 

Minimum létszám: 6 fő

Indulási napok: kedd, csütörtök, vasárnap

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal útlevelet, kényelmes cipőt, ruhát, fejfedőt, fürdőruhát, törölközőt, vizet

FONTOS: KÉRJÜK ÚTLEVELÜKET VIGYÉK MAGUKKAL, vízumra nincs szükség, elég az „only sinai”

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár 11,99 éves korig

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat.

Tartalmazza
transzfer terepjáróval
ebéd
tevegelés
tájvédelmi díj
Nem tartalmazza
sznorkel-felszerelés bérelhető
ebédnél italok

1

Reggeli órákban indulunk, majd kb. 2 óra utazás után megérkezünk a színes kanyonhoz, "színes hegyhez", mely nem messze található Nuweiba városkától. Az utazás során felfedezhetik a fantasztikus Sínai vidéket.

2

Miután kényelmesen elfogyasztottak egy csésze teát, elindul a túra kanyarogva a kanyon szűk járatain, mely helyenként a 40 méter magasságot is elérő homokkő tömbök labirintusa.

3

Kirándulásunk következő állomása a világhírű Blue Hole, egy hatalmas lyuk a korallszirtben. A kráterszerű képződmény óriási, függőleges falú lyukként fúródik a mélybe, mélysége kb. 130 m mély, szélessége kb. 55 m, 1000 éves korallok alkotják, amik egymásba olvadtak - a búvárok közkedvelt helye, itt lehetőségük lesz sznorkelezni, ami igazán különleges élmény egy különleges helyen. Pihenésképpen lehetőség nyílik tevegelésre is.

4

Ebédünket a strandon fogyasztjuk el egy beduin étteremben.

5

A felejthetetlen élmények után továbbutazunk Dahabba, ahol kedvező áron vásárolhatnak. Dahab egy nagyon érdekes, főleg beduinok lakta város, akik egykoron halászatból tartották fent magukat.

6

Végezetül visszavisszük Önöket Sharm El- Sheikbe a hotelbe.