Speed VIP delfinúszás Hurghada

fél napos
Kategória:

Speed ​​VIP delfinúszás Hurghadán

Különleges delfines program privát keretek között!

Felejthetetlen élményre vágysz? Egy élményre, ami feltölt, magával ragad és örök emlék lesz? Bakancslistádon van, hogy találkozz a delfinekkel?  

Tarts velünk erre a szuper programra, töltsd fel szeretetraktárad, ússz együtt ezekkel a csodálatos állatokkal, élvezd, ahogy körülötted és veled játszanak, testközelből megcsodálhatod őket, hallhatod, ahogy a víz alatt beszélgetnek.

Legyen tiéd ez a reggel, legyen minden, ahogy te akarod! Delfinezés után még csodálatos helyen állunk meg sznorizni, ahol további csodákat láthatsz a Vörös-tengerben, gyönyörű korallok, színes halak.

A kirándulás nagy előnye, hogy korán indulunk, pár óra alatt annyi élményben lehet részed, mint egy egész napos program esetén - delfinek, sznori, korallok -, de itt még utána tiéd az egész nap, így élvezheted a hotel nyújtotta előnyöket egész nap.

Garantáltan az egyik legszuperebb program. Ahogy vendégeink mondják, már az is élmény, ahogy a gyors zódiákkal száguldunk a nyílt vízen, ezt az élményt csak fokozzák a delfinek, korallok. Te se hagyd ki!

Indulás a szállodákból reggeli órákban, érkezés dél körül.

Maximális létszám: 8 fő

Indulási napok : létszámtól függ

Jó tanács : a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, sapkát, kendőt, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt.

Transzfer díj : Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
transzfer
sznorkel-felszerelés
környezetvédelmi adó
Nem tartalmazza

1

A program különlegessége, hogy korán reggel indulunk egy zódiákkal, így megelőzve mindenkit, megelőzve a nagy hajókat, elsőként érkezhetünk a delfinek élőhelyéhez. A nyugodt tengeren már nagy eséllyel közelről találkozhatunk a delfinekkel, ami biztosan életre szóló élményt nyújt.

2

Delfinles után lehetőség lesz még sznorkelezésre is.

3

Illetve kikötünk egy csodálatos lakatlan szigeten is, ami csak speed hajóval közelíthető meg.