Delfinház hajóval Hurghada

egész napos
Kategória:

Delfinház hajóval Hurghadán

Az egyik legnépszerűbb kirándulásunk extra változata.

A delfinek társas lények, szívesen játszanak az emberrel is, ezért a legkedveltebb állatok közé tartoznak. A part közelében élők közepes csoportban, a nyílt tengeren nagyobb csoportban élnek, ezek 25-30 egyeddel rendelkeznek, de vannak egyedül élő fajták is.

Ajánljuk ezt a szuper összetett programot, ahol a sznorkelezés és a delfinek mellett jut idő orientális szórakoztatásra is a hajó fedélzetén.

Indulás a szállodából: kb. 8 órakor, érkezés a szállodába: kb. 17 órakor

Indulási napok: hétfő, szerda, péntek

Jó tanács: a kirándulásra hozzanak magukkal naptejet, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, valamint a nap elleni védelem miatt ajánlott sapka, fejfedő viselése

Kedvezmény: 3.99 éves korig INGYENES, gyerekár 11,99 éves korig

Transzfer díj: Sahl Hasheesh, El Gouna és Makadi Bay hotelekből érkező vendégek esetén: 8 $/fő, Soma Bay esetén: 13 $/fő (4 vagy több fő esetén)

Programváltozás esetén előzetesen értesítjük Utasainkat. 

A kirándulás alatt fotósunk képeket és videófelvételt készít, a DVD megvásárolható; felvételek és dvd minőségéért nem vállalunk felelősséget!

Tartalmazza
transzfer
sznorkeling-felszerelés
vízisportok
ebéd
üdítő, viz
showműsor
környezetvédelmi adó
Nem tartalmazza
borravaló

1

Reggeli órákban transzferekkel utazunk a kikötőbe.

2

Kihajózást követően egy kis adrenalin növelő mókával kezdjük a napot, kipróbálhatják banánt és matracot, ami kicsiknek-nagyoknak biztosan élmény lesz.

3

Majd továbbhajózva felkeressük a delfinek természetes élőhelyét, így nagy eséllyel találkozhatunk velük, láthatjuk őket a saját szabad világukban. És ha már Vörös-tenger, nem maradhat ki sokak kedvence a sznori sem, két különböző helyen ismerkedhetünk meg ezzel a lélelgzetelállító csodával, amit a tenger rejt.

4

A nap folyamán ízletes seafood ebédet szolgálunk fel a hajó fedélzetén.

5

És hogy a lazulás se maradjon ki, frissítő masszázsban lehet részünk.

6

Késő délután élményekkel telve visszatérünk a szárazföldre és a transzferek mindenkit visszavisznek a szállodába.